Меню
м. Київ, вул. Промислова, 7
Наша адреса:
м. Київ, вул. Промислова, 7
Час роботи
Час роботи магазину:
  • Пн-Вс 8:00-21:00

Лотки інженерних мереж

Лотки інженерних мереж

Лотки інженерних мереж призначені для здійснення водовідведення, будівництва теплотрас, для захисту кабелів при будівництві трас, комерційних або житлових будівель. Їх основною функцією є захист. Вони легкі у використанні та легко демонтуються.Також є універсальним будівельним матеріалом при спорудженні різних комунікацій і гідроспоруд. Застосовується для монтажу різних трубопроводів.

Лотки інженерних мереж


Цей універсальний будівельний матеріал використовується для захисту теплотрас від погодних явищ і механічних пошкоджень. Вони володіють теплоізоляційними властивостями, вологостійкістю і є хорошим бар'єром між теплотрасою і навколишнім середовищем.

Цей вид матеріалу для будівництва відрізняється своєю міцністю і стійкістю, так як для його виготовлення використовують сорти важкого бетону з застосуванням сталі високої міцності категорії A-1, Bp-1. Їх укладання так само можливо в стандартних умовах грунту. Лотки інженерних мереж використовують, щоб захистити трубопровід від проникнення всередину грунтової вологи,ї і дбати про безпеку повітря, який знаходиться в теплотрасі або ж інженерної мережі.

Даний будівельний матеріал застосовується як в промисловому будівництві, так і в будівництві приватних будинків, багатоповерхових будинків, парків та доріг. Залізобетонні лотки інженерних мереж на сьогодні вважаються найпоширенішими, затребуваними і універсальними технологічними конструкціями при будівництві теплотрас. Їх використання гарантує, що кабель або трубопровід буде надійно захищений від різних пошкоджень, грунту і води, а так само полегшує проведення монтажних робіт.

Цей будівельний матеріал застосовують для побудови підземних каналів (інженерних та кабельних) комунікацій з зовнішньої або внутрішньої сторони цеху. Такі конструкції можуть застосовуватися в звичайних грунтових умовах.

Переваги використання літаків інженерних мереж


У такого будівельного матеріалу можна виділити наступні переваги:
- Стійкість до різних хімікатів. Різні матеріали, які застосовуються при будівництві та можуть загрожувати інженерним мереж в процесі використання, не зможуть проникнути через бетонний лоток.
- Забезпечують надійний захист від різних опадів і грунтових вод.
- Можливість використання для ізоляції кабелів і прокладки газопровідних труб, так як ці види комунікацій потребують особливого захисту від вологи. Тому використання лотків інженерних мереж обов'язково при будівництві.
- Вони є стійкими як в високим, так і до низьких температур, а також до їх різких змін.
- Простоті в забезпеченні. При необхідності ремонтних робіт  можна розкрити лоток інженерних мереж або демонтувати конструкцію повністю. Це на порядок зменшить час ремонту, і скоротить витрати на нього.

Різновиди даного будівельного матеріалу


Виділяють два види лотків:
- Прикромочні лотки. Їх основною функцією є збирання води на краях доріг і перенаправлення всього цього потоку до укосів зовні. Їх застосування необхідно для забезпечення збірних споруд, що будуть служити водовідведення на дорогах.
- Телескопічні лотки. Застосовуються як водовідводчик на мостах, при цьому ізолюють комунікації об'єктів внутрішнього будівництва. Всі її елементи з'єднуються по черзі і створюють єдине ціле.                                                                                    

Є потреба в тому, щоб ізолювати підземні або напівпідземні будови за допомогою плит перекриття. Це захистить інженерні мережі від вод грунту і просідання грунту. Лотки інженерних мереж маркуються буквою «Л», а плити - «П».Крім дорожніх сфер, лотки інженерних мереж активно застосовуються і в інших сферах, таких як зведення парковок з безліччю поверхів, будівництво комплексів гаражів, терас, оранжерей. Все це має особливу актуальність на сьогоднішній день, так як дуже розвивається будівництво житлових і комерційних будівель.

Співпраця з нашою компанією


Компанія «Kalenyk & Co» надає  широкий вибір доступною за ціною і якісної продукції. У нас ви знайдете все для вашого будівництва, в тому числі і лотки інженерних мереж.Ми гарантуємо високу якість виробу і вчасну доставку. Купити лотки інженерних мереж в Києві можна у нас зі складу або під замовлення.

Коментарі